Kevään kuulumisia, uusia lisäyksiä ja tietoa toimituksista

Keväiset terveiset Seraphinélta!

Uutta verkkokaupassa:

Arreola Jewelry

Arreola Handmade Desing Jewelry

Olemme jo pitkään saaneet nauttia näistä upeista , uniikeista koruista kaupalla ja voimme kaikille ilolla kertoa että kyseisiä koruja alkaa löytyä meiltä pikkuhiljaa myös verkkokaupalta !

Arreola on Helsinkiläinen koruyritys, jonka perustajina toimivat Saila Sieranoja ja Josuè Arreola.

Heidän jokainen korunsa on uniikki ja ajaton, jonka valmistuksessa on käytetty hopeaa sekä upeita luonnon omia jalokiviä. 

Uniikit Yksilöt

Uniikit Yksilöt

Verkkokaupasta löytyy nyt oma osionsa yksilönä myytäville kiville ja koruille.

Tällä sivulla olevissa kivissä ja koruissa on siis kyseessä yksittäiskappale joka on juuri se sama joka on kuvassa.

 

Toimituksista:

Jonkin verran on tullut kyselyitä siitä miksi verkkokaupan tilauksia ei voi saada noudettua Kivikaupalta Eerikinkadulta.

Tämä johtuu liiketilan pienestä koosta ja siitä että verkkokaupan varasto ei sijaitse samassa liiketilassa. Valikoima on myös hiukan erilainen verkkokaupassa ja kaupalla.

Jos näet verkkokaupassa jonkin tuotteen ja mietit onko sitä (tai vastaavaa) saatavilla kaupalta, niin kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi suoraan kaupan instagramin kautta @kivikauppa , tai soittaa/laittaa kaupalle viestiä

(+358) 044 338 3855

Tulevaisuudessa koitamme kehitellä noutotilauksille jonkin järkevän ratkaisun joka ei ruuhkauta tai vaikeuta Kivikaupan toimintaa.

8.3.2023 alkaen verkkokaupan tilauksissa saattaa esiintyä muutaman päivän viiveitä perheenlisäyksen vuoksi, pyrimme kuitenkin toimittamaan tilaukset normaalilla aikataululla, ja olemme yhteydessä jos tilaus viivästyy normaalista toimitusajasta.

Tästä syystä myös verkkokaupan puhelin asiakaspalvelu siirtyy kivikaupalle arvioidusti maaliskuun loppuun. Eli jos kaipaatte apua tilausten kanssa , voitte laittaa sähköpostia tai soittaa kivikaupan omaan puhelimeen. (+358) 044 338 3855

Takaisin blogiin